4.23.2008

Aprilsokker/Aprilsocks

Aprilsokkene er endelig ferdige. De er strikket i Silja på pinner nr 3. Morsomme å strikke selv om det tok sin tid er kjempefornøyd med dem. Har litt andre ting enn strikking å tenke på nå som det nærmer seg konfirmasjonen til den eldste.


The socks for April are finished. They took a while, but I`m very pleased with them.

Slik er fletten på baksiden.
The cabel on the back.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye sokker, dei vart utrulig fine :) Eg ga opp desse og strikka spindel i staden.
  Ja merkelig at bunadane ikkje kan får fred når dei henger i skapet, trur det heiter Krymtokokkar dei som gnafser i seg bunadane slik at dei vert for små... :)
  Klem fra Ellinor

  SvarSlett
 2. Så var nok ei uke over og det er snart helg. Eg er på min ukentlige God Helg bloggbesøktur, og ønsker deg ei fin helg. Er det no i helga du har konfirmasjon? I så fall lykke til :)
  Klem fra Ronille

  SvarSlett
 3. Hei, så fine dine aprilsokker ble. Mønsteret kommer så fint frem :-) Jeg skjønner jeg burde ha valgt ensfarget garn ja....

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte. Har strikket disse jeg også. Tok sin tid, men er kjempefornøyd med resultatet. Har konfirmant selv den 4.mai, så strikking kommer litt i bakgrunnen for tia. Men kløen er der. Strikker på en hals bare for å ha litt å gjøre innimellom forberedelsene. Lykke til og gratulerer med konfirmanten.

  SvarSlett
 5. Oi de sokkene likte jeg kjempegodt!!Herlige:)

  SvarSlett
 6. De ble skikkelig lekre!! Hmmm, lurer på om jeg må strikke disse også...Ha en flott dag!

  SvarSlett