4.06.2008

Aprilstrikk/knitting in April

Har så vidt startet på aprilsokkene. Dette er ikke noe "tv-strikk" for meg ivertfall. Må følge med på mønsteret hele tiden ellers så går det helt i surr.

Have just started on the socks for April. I have to look at the pattern the whole time so I can`t knit and watch tv at the same thime.

Dette derimot er det perfekte tv-strikket. Det er bølgeteppe strikket i tynn alpakka. Det blir ikke så veldig stort, men stort nok til hun som skal ha det.

This is perfect to knit in front of the telly. It`s a blanket in wavepattern. It`s knitted in thin alpakka.

5 kommentarer:

 1. Hei Wenche. Takk for koselige hilsener på bloggen min. Visst var det koselig og treffes i påska, bare synd vi hadde så liten tid. Men jeg fikk da gratulert deg med dagen på selveste dagen din.Synd det ikke klaffa med strikkekafeen på lørdag, håper det går bedre neste gang.
  Så masse flotte sokker du har strikka, bøyer meg i støver for de. Jeg strikke rikke sokker nemlig, hater og strikke 2 like hihi.
  Ha en fin søndagskveld, og hills kall`n

  SvarSlett
 2. Så mange flotte sokker du har strikket.

  SvarSlett
 3. Så flotte sokker du har valgt til aprilsokker! Fint teppe også!

  SvarSlett
 4. Hallo. Ooops dei sokkane skal eg også strikke, men venter på meir blekk til printeren, håpløst å strikke dei fra dataskjermen..
  Ønsker deg ei fin helg :)
  Klem fra Ronille

  SvarSlett
 5. Heisann. Har sendt en mail til deg, men det må være "jetlaget" som gjor at eg spurte etter adressa di... Den kan eg da utenat :)
  Klem fra Ellinor

  SvarSlett