2.04.2009

En Blodappelsin eller en Rød appelsin?

Før kaltes de for Blodappelsiner. Salget av blodappelsiner gikk vist så dårlig at de skiftet navn til Røde appelsiner. Gode er de ivertfall og her i huset blir de hetende blodappelsiner uansett hva de heter når de ligger i fruktdisken!

Denne var jo uskyldig rød da. De er jo best når de er skikkelig røde inni.

3 kommentarer:

  1. Her i huset var raude appelsiner absolutt ikkje godkjent. Eg måtte ete nesten alle... Jentene syntes det såg så ekkelt ut;) Men appelsinene er gode uansett farge, syns eg!

    SvarSlett
  2. Er dei virkelig gode? Eg seier eg ikkje liker dei men veit faktisk ikkje om eg har smakt dei:) Ha ei fin helg!

    SvarSlett
  3. En deilig, sunn og enkel dessert er å skjære blodappelsiner i pene små biter. Er de litt sure kan du sukre en anelse mellom lagene.
    Serveres med vaniljekesam smakt til med litt melis og kanel.

    SvarSlett