2.24.2013

Granny Ripple og sokker, selvfølgelig


Granny Ripple er ferdig.
Til dette teppet brukte jeg 519 g på heklenål 4,5.
Fargene på bildet stemmer godt overrens med virkeligheten. Det var litt tungt å hekle med dette garnet særlig når en hekler så sjeldent som jeg gjør. Etter en runde i vaskemaskinen på ullprogram med 30 grader ble det mykt og godt. 
En kan jo ikke la være å strikke sokker fordi om en holder på med andre prosjekter. Disse er strikket på pinne 2,5 i Silja. Her brukte jeg 108 g tilsammen. Mønsteret finnes på Ravelry. Jeg tok bare striper under foten, orginalen er litt annerledes, men når en skal se sport på TV samtidig som en skal strikke  kan en ikke ha det for avansert. 
Så har jeg også strikket Bitta Mikkelborgs Little Miss Anklets. De er også strikket i Silja på pinne 2,5 mm. Til disse gikk det med 67 g.
Om du ser på det nederste bildet så ser du at det gått litt vel fort i svingene. Glemte jo helt å fortsette med mønsteret ut på tåa. Dette merket jeg ikke før jeg skulle prøve dem etter at alle tråder var festet. Den ene blir nok rekket opp og fikset på :)

To grytekluter helt til slutt. De ser nokså like ut, men den til venstre er strikket i tynt bomullsgarn, dobbelt, på pinne 3,5. Hvilket garn aner jeg ikke, for magebeltet var selvfølgelig borte. 27g ble brukt.
Den til høyre er strikket i dobbel bomullsport og her brukte jeg 45 g. 
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Knall herlig! Granny Ripple heklet eg for flere år siden og nå er det en eller annen baby i Kenya faktisk som har det ;))

    Har selv hamstret Silja i dag og planen er SOKKER og diver tepper/puter ;)

    KOS deg og ha ei flotters uke!

    Go`klem Vibbedille ;))

    SvarSlett