2.11.2013

Kald februar


Luer, noen får aldri nok, andre vil ikke ha.
Jeg er kanskje midt i mellom, men har innsett at det å fryse ørene ikke har noen misjon. Luesveis får en jo, så da får en velge. Forfengelighet eller komfor? Disse to luene er med i en luealong og mønsteret finner du her.  Den store (øverst) er strikket i dobbel tråd på pinne 6 og det ble brukt 109 g. Den lille er strikket på pinne 3,5 og her brukte jeg 45 g.
Av og til må en fornye gryteklutsamlingen. Nå er jeg der hvor jeg var med sokker for noen år siden: Gørr kjedelig å lage to av samme sort. Med grytekluter gjør det jo ingenting om en ikke har to man får jo brukt dem for det. Alle 3 er laget i bomull sport på pinne 3 eller heklenål 3.

Denne luen skulle blitt helt anderledes, men jeg fikk aldri til fellingene fint så til slutt ble den ensfarget utenom kanten nede. Den er laget i tvebandstrikk. Pen, men tidkrevende!

Skeive sokker fra Tone m. De er strikket i raggegarn fra Mor Aase på pinne 3,5. Gode og romslige til min fot, men de blir "litt sånn kosete" innesokker . Gode og varme er de hvertfall.


Det kan ikke være mange hjem i disse tider som ikke har en eller flere buketter med tulipaner. Først fikk jeg en bukett fra naboen og så kom det en diger bukett til morsdagen fra resten av familien. Deilig er det med alle disse flotte fargene og da er det bare å vente til en kan nyte dem ute i hagen også. 
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Så mye flott du har fått ferdig! Alt slike ting man har mye bruk for. Nydelige tulipaner også. Nå fikk jeg vårstemning av å besøke deg:-) Ha en fin, ny februaruke:-)

    SvarSlett