10.03.2013

Oktober

September forsvant så fort og i dag er det allerede 3. oktober.
Jammen ikke lenge til jul!


 
På strikkefronten har det ikke vært allverden. Noen sokker, votter og et rillesjal har det blitt da. Satser på lange mørke kvelder framover som gir mye arbeidsslyst 

 Se på disse deilige plommene da:) Store saftige Victoriaplommer. 
Det er sjelden vi får nyte dem for frosten kommer som regel før de er skikkelig modne, men i år klaffet været. Vi har hatt en nydelig høst. Akkurat passe høstkaldt og masse sol.Denne flotte ildtoppen fortjener også å bli vist fram. Det var virkelig bryet verdt å spandere 20 kr for å få en slik fryd i vinduskarmen.Ute holder alpeklematisen stand enda. Den blomstrer av hjertens lyst og ser ikke ut til å ville gi seg enda.Akkurat nå holder jeg på med disse pulsvarmerene i alpakka. Deilige, myke og varme blir de.Tror du ikke jeg var så heldig å vinne her om dagen også. Til og med 2 stk capser ble det. Lønsj er absolutt mitt favoritt radioprogram på P1. Uhøytidelig, morsomt og av og til litt opplysende også.
 
Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Nå er nå jammen effektiv og får jo strikket masse, og JA mørke koselig høst/vinterkweller hjelper meget godt på strikkelysten, men har MYE godt i vente! Victoriaplommer og de små blå er dte beste som finnes av plommer!!!

  Det blomstrer her på terrassen også, men det spørs om ikkje alt blåser vekk i dag!
  Helledussen som det knaker i veggene-HERLIG!

  KOS deg masse og nyt dagen ;)

  Go`klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
 2. Så fine og gode plagg du har strikka! Og dei plommene ser nydelige ut:))

  SvarSlett