4.24.2016

Strikk i strid


Strikk i strid, ei bok jeg ikke hadde brydd meg om å kjøpe om det ikke var for at yngstemann ønsket seg kofta Faen'a. Passet bra da at den var på salg til under hundrelappen


Måtte droppe en mønsterbord oppe på bolen ellers så hadde den blitt altfor stor. Mangler enda litt før bolen er ferdig, men på pinne 4 med så går det rimelig fort.


Været er et kapitel for seg selv nå i April, men det er jo vanlig at denne måneden ikke er til å stole på. Det eneste som ter seg normalt er tomatene som ble sådd og satt i vinduskarmen. Nå er de straks klar for prikling, men da oppstår det et problem. Hvor skal de plasseres? I større potter krever de jo plass og de skal jo ikke stå for varmt heller.3 kommentarer:

 1. Har plantet agurk og paprika i år, men de er enda ikke begynt å spire….hmmmm….tror det kanskje er litt for kaldt i drivhuset.
  Spennende genser du holder på med.

  SvarSlett
 2. Hei jeg heter Frøya Øyvind Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Belgia med mannen min. Jeg har lest interessante historier på nettet om hvordan noen ødelagte relasjoner har blitt reparert av kraftige magiske spellcastere. Jeg trodde det var alle løgner til jeg hadde lignende problemer i forholdet til mannen min, som jeg har vært gift i lang tid, og vi er velsignet med to barn, jeg ble overrasket da han kom hjem med en annen kvinne og informerte meg om at han er lei av meg uten grunn, jeg prøvde å spørre ham hva er problemet mine ord falt på døve ører jeg må flytte det fordi jeg ikke kan bære smerten av å se en annen kvinne på samme tak med meg jeg ble ødelagt og hjertebrudd i denne perioden må jeg informere en venn av min erfaring, hun fortalte meg ikke å bekymre meg for at mannen min ville vi komme tilbake til meg Jeg lurte på hvordan det skulle være mulig, hun fortalte meg at hun skulle introdusere meg til en spellcaster navn Drigbinovia, som er en veldig kraftig spellcaster. Først hadde jeg noen tvil fordi jeg ikke tror på ting som at jeg ikke handlet caster og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og jeg tvang og gjorde det han ba meg gjøre, han fortalte meg også at dette er en gjort at jeg ikke burde bekymre meg om at mannen min ringer meg eller sender meg en melding, at mannen min kommer og ber meg om tilgivelse på bare to dagers tid, til min mest overraskelse, ringte mannen min neste dag og begynte å gråte for å tilgi ham, at han ikke ble med sin sunn fornuft til det øyeblikket. Jeg er alltid overrasket over dette store miraklet som har skjedd i mitt liv, min mann og våre to barn er sammen, og vi er mer enn noensinne glade hvis noen opplever et slikt problem i ditt forhold, kan du kontakte dette flotte caster på hans Email - doctorigbinovia93@gmail.com du kan også Whatsapp ham på +2348144480786 ikke la noen forakte deg for ditt forhold?

  SvarSlett
 3. If you're trying to burn fat then you need to try this brand new custom keto plan.

  To design this service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs have joined together to provide keto meal plans that are productive, painless, cost-efficient, and satisfying.

  Since their grand opening in early 2019, hundreds of individuals have already transformed their figure and health with the benefits a good keto plan can give.

  Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones provided by the keto plan.

  SvarSlett